Kvällning

Ännu en underbar kväll.

Denna afton har bestått utav..... Ingenting i princip, skönt med andra ord! Jag kände att jag behövde en sådan här kväll när man bara går runt som ett fån, sitter lite vid datorn, kollar lite sköna serier och bara ÄR. En kväll för att tänka, ha lite lonely time så att säga.

Nu skall O.C återigen förgylla stunden :)

ciao / sandy, mannen som spenderar natten at "the cohen's"

Jag hittade en väldans skön sommarbild! : )

sommar

Gårdagen

Gårdagen var okej, inte allt för mycket att hänga i granen. Men inte allt för tråkigt, det ska jag verkligen inte sticka under stolen med.

Mina och J.C's planer om speedos på badhuset verkar ha gått upp i rök, han var inte allt för pigg när jag ringde honom runt elva snåret i morse. Tanken av att springa runt i ett par tighta speedos kring barnfamiljer är outstanding. Varför inte en film av det hela ? : )

Nu skall jag styra upp min lördags eftermiddag. Träning och lite smått skolarbete står på schemat.

ciao / sandy, mannen med speedos

ja o JC

MANLIGHET

Har man kommit någon vart i livet när man inser det fina i att sitta med ett skönt sällskap, ta en kall, en sen fredags kväll?

Det tycker jag verkligen. Visst jag tycker att det är jätte kul att vara ute och röja om nätterna, men det fina här i livet ligger i sällskapet. På senare dar så sitter jag hellre med ett par speciellt utvalda personer, lite alkoholiserad dryck och ett sällskapsspel.

Jag tror också som så att detta är ett tecken på att man växer upp? Eller är det bara jag som leker lillgammal?

Hur som helst så tycker jag att det är underbart och ska för tillfället ta en kall :)

Ha en fortsatt trevlig kväll !: )

ciao / sandy, mannen som numera intar alkohol på ett alltmer "vuxet" sätt

Mycket vacker kille, vädret också dessutom.

haha

Sitter för tillfället på herr Cavallie's arbetsplats och pysslar med en massa ovettigt. Det är nästintill ingen kvar här på övervåningen och han har fortfarande bilder kvar att frilägga, det skulle gå fortare om han gjorde rätt ifrån början kan tilläggas! :) haha. Nu får vi allt ta och hoppas att han blir klar så jag kan åka till mitt hem och äta den ljuvliga maten som står på bordet.

Kvällen kommer att bestå utav allmänt lugn och kanske en whiskey. Någon som vet om det är något vettigt på Tv:n? Om inte annat vore det mys med ett gäng grabbar och lite monopol, ska ringa runt nu : )

ciao / sandy, mannen som ej gillar jesper cavallie's arbetsplats.

YES

Jag säger bara O.C! Att man aldrig tröttnar på det är fanimej underligt. Jag förstår varför denna serie blev såpass stor som den är. Är för tillfället inne på mitten av säsong 4a, och jag tröttnar ej. Ska varva det än gång till är det tänkt :) Så nu vankas det ett avsnitt kärlek och sedan bingen.

Slappt!

ciao / sandy, mannen som mår mer än bra.

Svar ja, han kan handskas med barn

herr.bck


tjosan du..

Nu under kvällen så fick jag ett samtal, samtalet bestod utav fin musik från globen. Det var nämligen två goda vänner som åkte ut till just globen för att se Oasis denna afton :) mycket nöje hoppas jag!

Tid är pengar, så den som har tid kan också få pengar. Den som har pengar har haft mycket tid. Den som inte har tid har inga pengar. Den personen som för tillfället inte är direkt förmögen är nog jag. well well.

Ett mycket intressant ämne diskuterades i skolan idag! Vad har journalisterna rätt att skriva om? Så länge de håller sig inom ramarna för yttrande frihet och tryckfrihetslagen så når man oftast inte långt. Utan för att komma någonstans i media världen så måste man nog ta klivet över detta och bryta ramen på någon punkt. Men det finns folk som mördat för framgång så detta är fullt förståeligt! :)

Fick för inte så länge sedan höra en händelse (under dagen skedde detta). Händelsen bestod utav att personen i fråga var på väg till busshållplatsen när plötsligt en random kvinna kommer fram till honom. Hon ropar älskling och säger :
- jag måste få en kram. Så hon tar tillfället i akt och kramar honom, inte NOG MED DET! Hon ger honom också en puss på kinden innan hon traskar vidare.

Världen är allt bra underlig, godnatt för min del / sandy,mannen som behöver sömn

det var en gång.....

Det var en gång tre trogna vänner som skulle agera barnvakter. Det hela började bra, tv tittande tills den minsta somnade. Det andra barnet var inte alls lika trött som ett första, så det beslöt sig för att stanna uppe. De tre barnvakterna började få långtråkigt och ville verkligen styra något roligt. Så de tog tillfället i akt (med tanke på att den minsta sov så var det fritt fram att göra vad man ville), de tog beslutet att gå ut helt enkelt. icke bra...

Det bjöds på fotboll i midnatts mörkret, men efter cirkus en halvtimme så var inte heller det någon direkt hit längre. Så de beslöt sig för att leta upp ett gäng plastvapen, sätta på sig motbjudande kläder och använda sig av walkie talkies. Mitt under denna ivriga lek så vaknar den minsta, får panik och ringer till sin moder. Men de tre barnvakterna + 1 stycke små kid lade inte märke till detta. Efter att mött en panikslagen minsting i huset så förstod de genast att något hade gått snett.

Vad kan man dra för slutsats av detta?.... mja, tja, att aldrig vara barnvakt? O tro mig. Denna historia hörde jag för länge sedan, och jag var VERKLIGEN inte delaktig i detta!. haha

bingen nästa hey hey / sandy, mannen som aldrig slutar att förvåna


HA!

Min käre far försöker lura i mig en massa skit.

Han försöker få mig att kliva upp halv fem på mornarna innan han åker till jobbet, varför? Jo det ska jag tala om.

ALLA bra söner fixar en stabil och god frukost åt deras fäder, då antar jag att jag inte är någon bra son helt enkelt :)

Ingen walk denna afton, undra sa flundran vad det berodde på. Mina trognaste kvarters vänner ändrade sig i sista stunden, oj oj oj oj oj oj.

IT'S A HARDROCK LIFE FOR US, som Jesper "ragnar" Rage'n skulle ha sagt.


ojojoj

Idag skall jag försöka plugga sate, ska hinna med att träna. Som PP skulle ha sagt, "det är mycket nu!

Något jag gått och funderat på hela dagen är om det finns någon typ av diagnos på folk som ifrågasätter allt, verkligen ALLT! Det var en annan sak när man var yngre, då visste man inte bättre. Men personen i fråga är i min ålder (nämner ej något namn). Det kvittar vilken typ av information vi får, det måste hela tiden ifrågasättas! Visst läraren kan ha fel, men oftast inte. Varför inte bara ta saker och ting som det är, tex : Det finns ingen logisk förklaring till detta, okej det bara är så helt enkelt.

Äsch jag stör mig på små saker, nu ska naturkunskapen förgylla mitt liv en stund, tjing!


pust

Otroligt seg efter ett hårt träningspass. Känns skönt att komma igång med det efter allt med juluppehåll osv.

Vi har startat med Islam på religionen, en väldigt intressant sådan enligt mig då. Det är väldigt intresseväckande hur de tycker och tänker. De säger att det är jämställt fastän det brister på flertalet punker.

Det kommer mer i morgon ! Nu behöver jag åtta timmars skönhetssömn :)


over'n out / sandy, a.k.a lyfta skrot

cellphone

Vad vore vi utan mobiltelefoner?

Ett folk där det bristar i kommunikationen? Ett mer socialt kompetent folk, med tanke på sms:en vill säga.

Vi har kommit bra långt i teknikens värld, men mer väntas.

SMS (short text message). Ett väldigt bra system. Om man är helt oduglig på att tala i telefonen så är detta en möjlighet, undra hur mycket skitsnack som skickas runt varje dag ? :)

Det är sjukligt intressant hur mycket mobil telefonen betytt för oss, just den grejen att den är mobil. Självaste telefonen är inte relevant längre. Det är bara att titta vart de satsar pengar. Hur många nya fläshiga modeller kommer det på hemtelefoner varje månad?, inte värst direkt. Kolla då istället hur mycket pengar tex. Sony Ericsson lägger på att framställa nya, bättre produkter.

Jag tror att vi håller på att gå över våran egen kompetens nivå, till slut tar det stopp. Den dagen är långt borta men tro mig, den kommer. mjähäh, nog för min del, nu vankas bingen.

ciao /sandy, DP är mitt hem.

J.C & jag på bilden:

J.C & Jag

"Projekt Trappan"

För er som inte visste så har mitt projekt arbete vart ett trapp bygge (som utfördes tillsammans med livskompanjon Tobias Hörnberg).

Här kommer en bild på de två första stegen. Problemen med dessa var att vi inte hade ordentliga mått till planstegen, därav en hel del mätande osv.

trappan

Och slutligen hela konstruktionen (det ända som är kvar är ett räcke på vänster sidan)
Vi hade tänkt att sätta två stycken 2"6 reglar över 2"8 reglarna på vagnstycket, men så blev det icke :)

Trappan

herre, vart bär detta.

http://www.youtube.com/watch?v=P3UkgsMqU2w

Haha, nu är det klippt (igen). Förra gången var det jag och fillman som publicerade snusk bilder på honom. Nu har han själv vikt ut sig på nätet.

cocacola, godis o film. SÖNDAGS NÖJE HELT KLART! :)

fint tillstånd

usch

Fulla människor, vart ska man börja?

Man borde nästan filma dem så de kan titta på vilka svin de är rent ut sagt. Visst jag ska inte direkt säga att jag följer lagboken när jag häller i mig alkoholiserad dryck, men ärligt, vart bär detta. SUCK.

Det var nog på grund av löningshelgen alla fyndiga jävlar fick för sig att köpa en extra shot/drink/ öl, ja ni vet. Otroligt smart! När var femte människa nästintill kryper ut så kan man undra vart fan vettet tatt vägen. Well well.

Nu blir det bingen, ciao /sandy, mannen som stör sig på ej intelligenta, ej nyktra, ej sofistikerade människor.

J.C & jag


Jag mår bra :)

Gårdagen var otroligt trevlig. Till en början så bjöds det på middag at bäck's house. Sedan drog vi vidare till eklöf där det blev mycket skratt och stoj :)

Därefter så bar det av till woodys (första gången jag är där nattetid faktiskt), mycket mys helt enkelt.

Ikväll blir det jobb, börjar 21.00. Känner mig lite smått sliten sen gårdagen men jag funderar på att ta en power nap och hoppas på det bästa :)

Måste också tillägga att torsdagens sällskap var mycket bra ! Den som fick den stora äran att spendera denna torsdag kväll med mig var jos, :).

Grattis till herr.bck som fyllde aderton igår ! Nu är det med stor förväntan om han klarar myndighetens ansvar eller ej, upp till bevis freidrich!

ciao / sandy, mannen som mår

Idisslarn "Tobie"

Haha, det kan vara bland det sämsta jag hört. Som de flesta vet har en ko fyra magsäckar. Efter att de tuggat maten (gräset) en gång så tuggar de sedan om det igen.

Detta för att få ut all näring ur gräset. Så min gode kompanjon ställer frågan:

Men om jag då tuggar maten en gång, sedan spyr upp den och tuggar den en gång till. Får jag då ut alla fibrer ur maten eller är det fortfarande näring som går till spillo?

Tanken är bra, väldigt... Ärligt talat, den är faktiskt det. Men självaste urförandet, det är nog bara Tobias Hörnberg i egen hög person som är benägen att göra det : ).

Idag drog kärnämnena igång som vanligt igen, känndes helt okej ärligt talat :)

Kvällen kommer att spenderas med mys, värme och sunt förnuft.

ciao/,Sandy, mannen det ideérna (det är den större orsaken till att jag kammar hem såpass mycket pengar)

None

SCHEMA!

Så här kommer mitt schema att se ut nu under vårterminen. För er som undrar så pluggar jag bygg & hantverk högskolespår :)


schema VT

Ett jävla pådrag

25.000 poliser, 150 olika statliga säkerhetstjänster.

De var verkligen förberedda. Tusentals krypskyttar utspridda, 150 kvarter avspärrade. Oj oj oj säger jag bara.

Obama kan verkligen känna sig trygg i hans pansarvagn, den bilen han transporteras i vill säga. Jag vill inte ens veta hur mycket allt pådrag gick på för staten, folkets pengar.

Nu under kvällningen så satt jag och funderade lite (som vanligt). Barack Obama kan verkligen känna sig säker.... icke.
Vill folk verkligen ha ihjäl han så går det tillslut. Någon gång måste han kliva upp på altaret utomhus, och tro på fan att det sitter ett skott i pannan på han då.

Med tanke på att man kan avfyra ett skott på över 2.000 meters avstånd och träffa ett mål som bestod av en människa, då är det också möjligt att Barack Obama åker i kistan.

Jag säger verkligen inte att det är rätt, snarare att det bara är en tidsfråga innan det verkligen händer.

Dagen har bestått utav tv-spel at Tobies och mys här hemma. Nu ska jag ut på en walk och tagga mig själv inför morgondagen :)

over'n out/,Sandy mannen som vet var han har sig själv.

fagert sällskap :)

aloha

Meningen med livet?

På senare dagar så har jag vart väldigt filosofisk och tänkt djupt i allt möjligt. Ända sedan barnsben har jag velat resa i tiden, framtiden helst. Tänka sig synen av en själv om fyrtio år, men vad händer om man får reda på att man ej lever om fyrtio år? Folkskygg, celibat, ja man skulle nog göra det mesta för att inte åka ner i kistan.

Jag tittar ut genom fönstret, mörkt och kallt. Varför denna infernaliska kyla? förbannat skit.

Fick ett väldigt fint besked denna afton, skoj på onsdag och umgås med jos, på torsdagen :) Ser fram emot denna vecka helt enkelt :)

Ha det bra barn! /,sandy


Obama

Satt här under dagen och bläddrade i Aftonbladet. Som vi alla vet så ska Barack Obama sväras in nu under tisdagen (till president vill säga).

Då kommer det fram, det som jag förutspådde när han stod som kandidat. Jag talar om KKK (ku klux klan), klu klux klan som vi alla vet är en vitmakt organisation. Så jag förstod alltså innan Barack kom till makten att det skulle bli ett jävla liv om att han är mörkhyad. Men ändå skrev media någon gång innan valet: Amerikas befolkning ökar bland de mörkhyade, så i detta fall spelar inte rasen in. Men ack så fel de har.

Det har planerats säkerhets planer hela veckan inför tisdagen, det är ju då FBI som styr det hela. Men jag läste då att KKK medlemmarna kommer att bära svart bindel på armarna och hissa den Amerikanska flaggan upp och ner. Så FBI lär inte ska ha några större problem med att peka ut KKK medlemmarna, men lugn nu. Om jag inte missminner mig så är endast 12 % av Usa's befolkning invandrare (afroamerikaner, så resten av de olika folkgrupperna är ej inkluderade). Men låt säga att invandrarna utgör 20 % av Usa's befolkning. Max! ABSOLUT MAX! 1% av dessa 80 resterande procenten kan då vara möjliga KKK medlemmar. Men med tanke på att KKK utmärker sig med bindlar så är det inte där problemet ligger. De resterande 79 inhemska procenten, har inte FBI räknat med dem? Om vi blickar tillbaks under 1900- talet så hade mörkhyade det väldigt svårt. De fick ej vistas på vissa restauranger och det spreds ett allmänt hat mot dem. Så vad hade FBI tänkt sig? Att det är lugnt om KKK hålls under uppsyn?

Visst det är troligtvis KKK som är benägna att mörda Barack, men jag tvivlar starkt på att Usa's säkerhetstjänster kommer ha en lugn tisdag.

För övrigt så tror jag på Obama, jag tror att han kommer att vara en stor del att vända denna krisen (lågkonjukturen vill säga).

Tog precis en walk med herr Nilsson, väldans trevlig kille det dära :)! Nu blir det ett avsnitt vänner och sedan bingen :)

ciao /,sandy


Mys

Denna helg har vart helt okej rent ut sagt. Fredagen spenderades i Örebro med gott sällskap, satt på pasta baren och tog det lugnt helt enkelt.

Lördagen bestod utav poker spel och onyttig mat, mer än bra! : )

Denna dag (Söndag). Med tanke på att jag spenderar natten hos Tobias så blir det tidig uppgång i morgon bitti. Ska göra klart projekt arbetet med tanke på att det börjar dra hop sig.

Snart sportlov dessutom, tycker att ledigheterna kommer allt för tätt. Jag ska ej klaga, men det känns nästan som att man inte får något vettigt gjort emellan loven.

Nu skall jag och Tobbe kika en feting bra film och trycka götting.

Jag är fett cool och smeker totalt / .S

En mindre normal Tobias Hörnberg : )

Suck

HAHA, jag skrattar ej (försök inte se mitt otroligt idiotiska interna skämt)

Satt här nu under kvällen, klickade runt lite och hade det allmänt skönt. När en kvinna som jag har på min msn lista skriver till mig, det lyder som såhär:

- Forskare har konstaterat att det kan finnas liv på Mars.

Jaså? tänkte jag.

LIV! Det har jag alltid definerat som något i rörelse, något synbart, något större än ett sandkorn. Så jag frågar såklart damen om det är något på ben de har upptäckt. Får detta till svars:

- JA!? Det är väl klart, löd detta påhopp. Hon fick det att framstå något i stilen : Varför skulle det annars kallas liv?
Väldigt underligt tänkte jag. Om det nu finns något större liv på planeten Mars, hur kom det till? Detta kan omöjligt stämma, för det första måste de ju konstatera om det verkligen är möjligt för något levande att vistas där.

Så jag började kika runt på nätet, kom in på Aftonbladet.se efter ett par minuter och finner denna artikel:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4192389.ab

Där jag läser att det KANSKE finns mikroorganismer på planeten Mars. Om man nu ska ta detta seriöst är en annan femma, med tanke på att man KANSKE kan få cancer av allt här i vardagen. Visst "kanske", ett väldigt bra ord som får många att blicka upp. Något att tala om, varför inte en debatt av det hela? Mycket skitsnack, mindre konstaterat. Som en gammal man sa till mig: Allt är relativt. Då önskar jag att jag hade svarat: Visst, vafan tror du folk säger KANSKE för?

Det jag ville få ut med detta inlägg är i varje fall, jag säger som så många andra redan gjort, att det finns folk till allt.

Over´n out /,sandy, mannen som vill spendera mer tid med: Jos,

Sandy o Willans hyss

Vi trodde till en början att vi hade gått rejält överstyr, men icke. Detta kan vara bland det roligaste jag gjort (skittrött, 23.30 en vardags kväll, utan mat i kroppen och allmänt deprimerad).

Vi gjorde det, vi har härmed publicerat en video på den käre Jesper Cavallie.


http://www.youtube.com/watch?v=dE2Se0ZPR5A

Vi vet nog inte ens själva varför denna otroligt fyndiga ideé slog oss ärligt talat. Något jag däremot vet är att Jeppe.C intog sin lite mer aggresiva sida och gick till motattack.

Den bestod utav en bild på mig och Willman, vardera vill säga. Inget märkvärdigt, med tanke på att jag är säker i mig själv. Efter ett par sekunders tittande så övergick tankarna i att bilden helt plötsligt blev "söt". Tänk att jag alltid ser det bästa i allt.

Morgondagen kommer att bestå utav jobb med en utav mina kompanjoner Tobias Hörnberg framåt kvällning. Sedan hem till Jeppe.C där det bjuds på T.P och kanske en whiskey.


ses i dimman, / sandy
None

RSS 2.0